Long time, no see :-)

Det er lang tid siden jeg har skrevet et indlæg på min side. Men nu er jeg frisk på det igen.
Meget er selvfølgelig sket siden sidst, men istedet for at skrive et laaangt indlæg, så vil jeg prøve at opsummere i løbet af de næste tekster som kommer.

Jeg har været så heldig at få mange sprøjteorgasmer siden første gang jeg prøvede det. Det er en fantastisk følelse, og jeg er helt væk på øverste etage, og bagefter bliver jeg rigtig træt 🙂

Sexlivet har stået lidt stille, men ikke noget kritisk, det sidste halve år mellem mig og min Hersker. Vi har dog snakket om det, og det bunder blandt andet lidt i min dårlige selvtillid. Jeg føler mig mange gange ikke parat til at have sex – Mentalt. Min krop og mit hjerte siger ja, mit hovede siger nej tak, måske i morgen, skat? Det irriterer mig, fordi når vi så er i gang, så nyder jeg det virkelig meget i langt de fleste tilfælde. Så dér er selvfølgelig noget jeg skal arbejde med.

Pigedrømmene driller i min bevidsthed. Mere end nogensinde før. Jeg/vi har også snakket om det, og igen er det min selvtillid og en smule jalousi der kommer i vejen for at realisere drømmen om sex med en anden kvinde. Dog vil jeg ikke afvise at drømmen bliver realiseret i 2014, da tankerne er meget, meget pirrende.

Jeg er startet i terapi hos en af Danmarks førende psykolog af flere årsager, og jeg håber og tror på, at hun kan hjælpe mig med de issues jeg drøner rundt med. Det er ikke bare en fiks idé jeg pludselig har fået. Nu føler jeg mig parat til det, og jeg kan næsten ikke vente til at komme i gang med samtalerne.

Ud over det, så har jeg det godt. Jeg er taknemmelig over at have det jeg har… Inklusive min Hersker, som gør alt for at passe godt på mig 🙂

Stort kram fra Tøsen.

Skriv et svar