Drømme m.m.

Efter 1½ måned uden orgasme, kan jeg godt begynde at mærke det. Jeg har frække drømme, og vågner i gennemsnit hver anden dag og er ret liderlig. Det går dog hurtigt over, men kommer igen i løbet af dagen, hvis jeg hører/ser/mærker noget seksuelt. Jeg er selv gået med til denne her “pause”, og er flere gange blevet tilbudt af min Hersker, at jeg gerne må komme, men har sagt nej tak. Jeg kan godt lide at gå i denne her tilstand. Nemlig at være småliderlig hele tiden 🙂

Jeg har været i Men’s Shop i en sidegade til Istedgade. Jeg fik en ualmindelig god service derinde, og kan klart anbefale. Jeg købte en halvstor dildo, som er super lækker. Min Hersker og jeg var også i Lust, som ligger i en sidegade til strøget i København. Der købte vi en lille flaske, med en slags creme i, som stimulerer blodtilførslen. Jeg bruger det på klitoris, og det giver en herlig fornemmelse i hele understellet. Jeg ved ikke om tro flytter bjerge i denne her sammenhæng. Men sikke en hæftig virkning – Det kilder, snurrer og gør ved på den rigtig fede måde 😛

Jeg går stadigvæk og pusler med tanken om en ekstra tøs i sengen. Selve tanken ophidser mig, men jeg kan bare ikke få taget mig sammen lige i øjeblikket. Måske skal jeg “bare” løfte røret og få ringet til et par eskort-steder, og få snakket med dem. Men det er dælme svært, fordi jeg har så mange tanker omkring det.

Slut for nu 🙂

Skriv et svar